Forside
| Baby- & Børnefotografering | Gallerier | Priser | Kontakt | Fotografen | Events_______Regler og ophavsret


Husker du at få foreviget dit dyrebareste?

de vokser så hurtigt og inden vi ved af det, er de fløjet fra reden og deres små finurlige ansigst udtryk eller bevægelser eksisterer udelukkende i vores erindring. Lad mig hjælpe med at forevige nogle af dem, inden det er for sent.

Om der er 1, 2 eller 4 børn, så er kunsten at få dem til at sidde stille. og dette gøres hvis de slapper af foran kameraet. og føler sig trygge og tilpas. Nogle børn skal kildes, andre skal synges igennem, hvor andre igen skal mindes om noget sjovt de har oplevet., for at gnisten tændes i deres øjne. Børn er ligeså forskellige som bladene på træerne, hvorfor tålmodighed er en dyd i jobbbet som børnefotograf


STUDIEBILLEDER: Jeg benytter primært studiet til billeder af nyfødte babyer, samt børn, i alderen 5 mdr til 5 år.

Når de kan løfte hovedet er resultatet bedst. og mest varieret.

Og når de kan sidde, men ikke kravle endnu (ca 6-9mdr) er det prime time for gode billeder.!
H
av det med i overvejelserne når I skal booke tid.

Jeg
har mange forskellige farver baggrunde, ensfarvet eller mønstret./blomstret. alt efter hvilken stil billeder du må ønske dig.
Jeg har desuden strutskørter, hårbånd, huer, slips, butterflys, hatte og andre accessories, der er til fri afbenyttelse til at spice looket op hvis dette må ønskes.


Jeg fotografere så vidt muligt kun "on location" når årstiderne tillader det. personligt er jeg af den holdning at studiebilleder er rigtig sjove at lave og meget anderledes end hvad man ellers selv kan tage med sit lille kompakt kamera.

Men jeg er også helt pjattet med at fotografere børn når de er "på slap line" i naturlige omgivelser. Når de leger, lér, udforsker og øjnene stråler af livsglæde. Men når billederne skal stå fremme derhjemme har folk det ofte med at foretrække studiebilleder, idet de ikke "larmer"så meget og er mere rolige at se på.

Det vil være en fordel og tidsbesparende hvis I på forhånd har oplyst mig hvilke baggrunde i ønsker til jeres studiebilleder, samt om I har tøj med eller ønsker at benytte jer af mine strutskørter, hårbånd og deslige, sådet er fundet frem og klart ved jeres ankomst.

Det er ganske naturligt at de fleste børn lige skal have en chance for at se fotografen an og lære at slappe af omkring mig. opdage at kameraet ikke er farligt, men derimod ser sjovt ud, siger sjove lyde og laver sjove billeder, man kan se på en skærm bagpå. Lære at en børnefotografen kender de samme sange som dem og elsker at synge og pjatte. De vil opdage at det er helt ok at være genert, når man møder en børnefotograf for første gang og at denne børnefotograf heldigvis består af en god portion tålmodighed og vi derfor nok skal få nogle gode billeder i kassen med hjælp fra mor eller far.
Det er vigtigt mor og far ikke stresser før shootet og blir frustreret undervejs hvis deres barn ikke samarbejder. Hvis barnet ser forældrene have det sjovt og slapper af og pjatter med dem, så kommer det som regel ganske naturligt også at barnet slapper af hygger sig, er min erfaring.


Locationshoots: Jeg fotograferer også i parker, på havn, stranden eller på legepladser. Send mig en mail hvis du er interesseret.


Proceduren:
Få dage efter fotograferingen vil I modtage alle billederne via et fælles album på nettet. Derfra vælger I så hvilke billeder I ønsker redigeret og meddeler mig numrene inden for 14 dage.

Billederne vil være i høj opløsning, så de egner sig til udprint.. så mange I må ønske til hele familien :)

Vær opmærksom på at jeg kun har begrænset antal tider pr. uge. og du derfor bør henvende dig i god tid, hvis du vil sikre dig tid.

For sidste øjebliks bestillinger, hold øje med facebooksiden hvor jeg annoncerer disse.


copyright © may-britt.dk 2001 - 2014